ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»
ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 171, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 11522, ΤΗΛ. – FAX : 2106409471

Αθήνα 10-9-2013
                                                                             Αριθμ. Πρωτ.

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 17/9 έως ΠΕΜΠΤΗ19/9 ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9 11-14:00

Συναδέλφισσες/οι την εβδομάδα 16/9 έως 20/9 κορυφώνεται η σύγκρουση με τα μέτρα και τις πολιτικές της συμμορίας Σαμαρά-Βενιζέλου και Τροικανών! Απεργιακό τσουνάμι διαρκείας έρχεται από τους εκπαιδευτικούς και πολλούς κλάδους του Δημοσίου μαζί και εμάς τους υγειονομικούς για να μην περάσει η κατεδάφιση της δωρεάν υγείας, παιδείας και όλων των δημόσιων αγαθών.
Στην υγεία κλείνουν 8 νοσοκομεία , ετοιμάζουν την κατάργηση δεκάδων άλλων χιλιάδων κλινών και εντάσσουν σε καθεστώς κινητικότητας-απόλυσης χιλιάδες υγειονομικούς υπαλλήλους (και γιατρούς).Σταματούν τη χρηματοδότηση σε νοσοκομεία και οδηγούν πολλά νοσηλευτικά ιδρύματα  στην υπολειτουργία μέσω της ανθρώπινης και υλικής υποβάθμισης τους. Δίνουν το φάρμακο και τα υλικά στο πολυεθνικό κεφάλαιο, την πρωτοβάθμια φροντίδα στους ιδιωτικούς ομίλους καταργώντας τις δομές του ΕΟΠΠΥ. Ορθώνουν φραγμούς στην πρόσβαση όλων των πολιτών με το 5ευρω, το 25ευρω, την απαγόρευση νοσηλείας των ανασφάλιστων που αριθμούν πια πάνω από το 35% του πληθυσμού.
Ήρθε η ώρα να πληρώσουν για όλα τα εγκλήματά τους!
Η Απεργία 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου να γίνει αφετηρία Ανατροπής!
Σε αυτή τη μάχη πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί γιατί από τις δουλειές μας δεν περισσεύει κανείς. Ο Γεωργιάδης βγάζει αριθμούς για να ικανοποιήσει τους δανειστές του. Δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε τη διάλυση της Υγείας , της Παιδείας, μόνο και μόνο για να σωθούν οι Τράπεζες. Για την υγεία ο αριθμός αυτός έχει φτάσει ήδη τους 1835 συνάδελφους/σες και είναι μόνο η  αρχή. Η απάντηση είναι μία «Δεν θα περάσει ούτε μία απόλυση – ούτε ένα λουκέτο νοσοκομείου».
       ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΛΙΝΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Π.ΑΡΑΠΑΚΟΣ                                                                            Κ.ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ


Δημοφιλείς αναρτήσεις