Κλίμα τρομοκρατίας με πρόσχημα την εφαρμογή του ωραρίου


Published on Friday, 08 March 2013 11:59
Written by Super User
Κλίμα τρομοκρατίας μέσα στα Νοσοκομεία επιχειρεί η συγκυβέρνηση με πρόσχημα τον έλεγχο της παρουσίας προσωπικού, που μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις γίνεται και από ιδιωτικές εταιρίες, όπως στο Ασκληπιείο.
Διοικητές και διευθυντές χρησιμοποιούν για εκφοβισμό «ελέγχους» που έγιναν σε διάφορα νοσοκομεία προκειμένου να καθυποτάξουν τους εργαζόμενους αλλά και να δώσουν τροφή στην επιχείρηση συκοφάντησης των Δημοσίων Υπηρεσιών αλλά και των Δημοσίων Υπαλλήλων.
 Η αλήθεια είναι βεβαίως ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στα Νοσοκομεία όχι μόνο τηρούν απαρέγκλιτα το ωράριο εργασίας αλλά σε πλείστες περιπτώσεις εργάζονται πέραν του ωραρίου τους χωρίς μάλιστα αυτό να αποζημιώνονται γι’ αυτή την εργασία τους
Την ίδια ώρα μάλιστα σε μεγάλο αριθμό νοσοκομείων οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι ακόμα και για υπηρεσίες που έχουν παράσχει σε νυκτερινά Κυριακές και εφημερίες.
Σε τι αποσκοπεί λοιπόν αυτή η φιλολογία που καλλιεργείται μέσα στα
Νοσοκομεία εκτός από το να περάσει το κλίμα τρομοκράτησης και συκοφάντησης.
Φαίνεται ότι το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης θα επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει και τέτοιες μεθόδους για να απαξιώσει και να συρρικνώσει δομές υγείας και να κλείσει νοσοκομεία.
Σε κάθε περίπτωση το Συνδικαλιστικό Κίνημα στην Υγεία όχι μόνο διεκδικεί την τήρηση των ωραρίων χωρίς να εγκαταλείπει το αίτημα για μείωση των ωρών εργασίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις