«Σάπισαν» στο ξύλο νοσηλεύτρια επειδή αργούσαν τα αποτελέσματα της… αξονικής.

Το περιστατικό συνέβη όταν ένας νεαρός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με τραύματα από πυροβολισμό. Συγγενείς και φίλοι του (οκτώ άτομα) τον συνόδευσαν στον αξονικό τομογράφο που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, ακριβώς πάνω από τα επείγοντα περιστατικά, για να υποβληθεί στην εξέταση...

Στη συνέχεια ο ασθενής μεταφέρθηκε με το φορείο στο ισόγειο, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και να έρθει η σειρά του να κάνει τις υπόλοιπες εξετάσεις.

Τα λεπτά περνούσαν, όμως τα αποτελέσματα της αξονικής δεν έβγαιναν και ο ασθενής ήταν «καρφωμένος» στο φορείο, γεγονός που έκανε την υπομονή των συνοδών του να εξαντληθεί. Τη… νύφη πλήρωσε, τελικά, μία νοσηλεύτρια που περνούσε, η οποία εκείνη την ώρα άλλαζε βάρδια. Οι συγγενείς και οι φίλοι του τραυματία της επιτέθηκαν αρχικά φραστικά και μέχρι να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί και για ποιο λόγο της μιλούσαν εξοργισμένοι, ένας από αυτούς την άρπαξε με δύναμη από το χέρι και την εκσφενδόνισε στον τοίχο. Η γυναίκα έβγαλε μια κραυγή πόνου και όταν είδε ότι ο άντρας που την πέταξε στον τοίχο κατευθυνόταν προς το μέρος της με ακόμα πιο άγριες διαθέσεις, άρχισε να ουρλιάζει ζητώντας βοήθεια.

Ενας χειρουργός που άκουσε τις κραυγές απόγνωσης της νοσηλεύτριας, βγήκε στο διάδρομο να δει τι συμβαίνει και άναυδος αντίκρισε τον οξύθυμο άντρα να έχει ακινητοποιήσει τη γυναίκα στον τοίχο. Αμέσως φώναξε τους άντρες της ασφάλειας, με αποτέλεσμα ο συνοδός του τραυματία να ελευθερώσει την τρομοκρατημένη νοσηλεύτρια. Η κοπέλα, κρατώντας το μελανιασμένο χέρι της και σφαδάζοντας από τους πόνους, έτρεξε προς το μέρος τους για να σωθεί, την ώρα που κατέφθαναν οι άντρες της ασφάλειας. Σημειώνεται, τέλος, ότι το όλο σκηνικό συνέβη πάνω από το φορείο με τον τραυματισμένο άνδρα!

ESPRESSO

Δημοφιλείς αναρτήσεις