Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΑΘΗΝΑ 12/6/2013
ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 1728


ΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ


                Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. καταγγέλλει την πραξικοπηματική ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ της κυβέρνησης, η οποία βάζει λουκέτο στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Η ΕΡΤ διασφάλιζε την ισορροπία στην ενημέρωση που προσφέρει η ζούγκλα των Ιδιωτικών Μέσων Ενημέρωσης, που προωθούν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών στους οποίους ανήκουν. Χειραγωγούν το πολιτικό σύστημα προκειμένου να κάνουν ανενόχλητοι τις δουλειές τους.
                Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ πλήττει την αξιοπιστία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν η κυβέρνηση διαθέτει «τη δεδηλωμένη» στη Βουλή με δεδομένες τις δημόσιες διαφωνίες των δύο εκ των τριών κομμάτων που την στηρίζουν.
Η κυβέρνηση δίνει εξετάσεις στους ελεγκτές της ΤΡΟΪΚΑ που βρίσκονται στη χώρα.
                Βήμα – βήμα καταργεί Δημόσιους Οργανισμούς με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, προκειμένου να πετύχει τον στόχο των 14.500 απολύσεων έως τέλος του Ιούλη.
Η ΤΡΟΪΚΑ θέτει επίσης ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα για την Συγχώνευση – Κατάργηση Νοσοκομειακών, Προνοιακών Μονάδων και η κυβέρνηση με προθυμία τρέχει να υλοποιήσει.
ΕΩΣ ΕΔΩ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ να αποτρέψουμε παρόμοιες ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ στα Δημόσια Νοσοκομεία και την Πρόνοια.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την απόσυρση της κατάπτυστης ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που ΚΗΡΥΞΕ η ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ για αύριο ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 σε συντονισμό με τις ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ και ΠΟΣΠΕΡΤ. Σας καλούμε στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 11πμ έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (λεωφόρος Μεσογείων).
Παράλληλα την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 6.00 το απόγευμα σας καλούμε στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας επίσης έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΑΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ                                   ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ