ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 15 ΜΑΡΤΗ 2010

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15/3/10 Γ.Συνέλευση του Σωματείου μας με θέματα τρέχοντα ζητήματα και την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης.

Εισήγηση του Συλλόγου:

Συνάδελφοι

Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων μας φέρνουν πιο κοντά και δυναμώνουν τούς αγώνες μας.

Είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια η απομύζηση των μισθών μας απο την ελεύθερη και ασύδοτη αγορά μέσω των αυξήσεων των προιόντων.

Αυτό όμως γινόταν μαλακά.

Απο την μιά η απειλή της ανάγκης επιβίωσης και απο την άλλη η ψευδαίσθηση του καταναλωτισμού δεν άφηναν περιθώρια ουσιαστικής αντίδρασης των εργαζομένων με δεδομένη την διαφθορά των πολιτικοσυνδικαλιστικών φορέων.

Η οικονομία της χώρας απο χρόνια φαλίριζε και οι πολιτικοί αρμένιζαν.

Τώρα που έφτασε η ώρα να πληρώσει η χώρα μας τα σπασμένα προκειμένου να επιβιώσει οι άναρχοι κεφαλαιοκράτες ως έχοντες και κατέχοντες σφυρίζουν αδιάφορα και καλούνται οι εργαζόμενοι με σκληρά οικονομικά μέτρα να σώσουν το κράτος.

Συνάδελφοι

Ηρθε η ώρα να απαιτήσουμε και να προτείνουμε δίκαιη κατανομή εισοδημάτων μισθών και κρατήσεων αναλογικά με το εισόδημα του κάθε εργαζόμενου και παράλληλα συμμάζεμα του σπάταλου κράτους των βιλαετιών και της ανομίας.

Οσον αφορά τα χρονίζοντα ενδονοσοκομειακά αιτήματα μας επιμένουμε και πρέπει να λυθούν,δεν θα ανεχθούμε δικαιολογίες και αναβολές.

Οι εργαζόμενοι επιβάλλεται να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους με όρους δικαοσύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης,με συλλογική δράση και κινητοποίηση.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

*2ΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

*4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ


ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

15 ΜΑΡΤΗ 2010

Δημοφιλείς αναρτήσεις