Καταγγελία για την μη καταβολή δεδουλευμένων(Σωμ Εργ Νοσ Δράμας)

12/06/2009
Καταγγελία για την μη καταβολή δεδουλευμένων(Σωμ Εργ Νοσ Δράμας)

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΔΡΑΜΑΣ






ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Το σωματείο εργαζομένων, του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας,

Καταγγέλλει την απαράδεκτη ολιγωρία της διοίκησης του Νοσοκομείου, για την καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών των εργαζομένων.

Είναι απαράδεκτο, οι εργαζόμενοι, να δουλεύουν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες, 24 ώρες το 24ωρο , Κυριακές, Αργίες και εξαιρέσιμες και να καθυστερεί αδικαιολόγητα, η καταβολή των υπερωριών τους από τον Φεβρουάριο.

Εδώ και ενάμισι μήνα ενημερώθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου, για υπέρβαση του προβλεπόμενου ποσού για τον μήνα Μάρτιο, χωρίς να λάβει μέτρα και χωρίς να δοθεί καμία λύση, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας.

Αντί να προβεί στην λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την επίλυση του προβλήματος, υπόσχεται απλόχερα υπερωρίες χωρίς αντίκρισμα και χωρίς να ασκούνται οι ανάλογες πιέσεις προς το Υπουργείο για αύξηση των κονδυλίων.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν:

Ø Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών.

Ø Άμεση απαίτηση και διεκδίκηση της Διοίκησης προς το Υπουργείο, για αύξηση των κονδυλίων.

Ø Λήψη μέτρων από την Διοίκηση, ώστε οι υπερωρίες του μήνα να καταβάλλονται στους εργαζόμενους στο τέλος του επόμενου μήνα.

Ø Άμεση προκήρυξη κενών οργανικών θέσεων για προσλήψεις προσωπικού όλων των κλάδων.

Ø Τροποποίηση του οργανισμού του Νοσοκομείου, ώστε να αυξηθούν οι οργανικές θέσεις εργασίας και να είναι ανάλογες με τις πραγματικές ανάγκες του Νοσοκομείου.

Ø Τροποποίηση του οργανισμού, ώστε να προβλέπεται πλήρωμα ασθενοφόρων, ή μεταφορά όλων των ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ.

Ø Ορθολογικός προγραμματισμός από την Ιατρική Υπηρεσία, των μεταφορών και των διακομιδών των ασθενών με ασθενοφόρο, διότι το πρόβλημα της έλλειψης των τραυματιοφορέων και της κίνησης των ασθενοφόρων είναι υπαρκτό και πάρα πολύ μεγάλο, κυρίως εκτός πρωινού ωραρίου και κατά τις Κυριακές και Αργίες.



Το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων

Δημοφιλείς αναρτήσεις